Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2013 14:20 - TEAM SUPPORT фирма за работа в UK
Автор: bilbotor Категория: Новини   
Прочетен: 1075 Коментари: 0 Гласове:
0



TEAM SUPPORT

Фирмата печели от това че много хора минават за крадко време 3-4 месеца.
Дават ти къща под наем, която струва 400 паунда на месец, за 6 човека x 48 на седмимца което е 1500 на месец. Печелят и от това че те таксуват по 100 паунда за обработка на документи, за чаршафи 20 паунда, за кухненска посуда 20 паунда и т.н. т. Изабщо таксуват те за всичко което можеш и неможеш да си помислиш. Още на първата седмица им дължиш минимум 400 паунда. И не си мислете, че това е единичен случай в момента повече от 20 българи са в това положение и тук сава ясно че работа има само от ноември до края на декември. после си на вън. Фирмата работи по-зле от всяка скапана българска фирма и каквото и да искаш от нея се чака повече от седмица или месец дори. ВНИМАВАЙТЕ МНОГО С ТЯХ.
В крайна сметка тук в англия има толкова много поляци, латвийци, литовци и следкато те неискат да работят за тях са тръгнали да събират хора от българия, защото те още им се връзват.

TEAM SUPPORT
От тази фирма трябва да се бяга. Не вършат нищо от това което обещават освен че ти намират работа за около 3 -4 месеца. Естествено рядко е на 5 или 6 дневна работна седмица, защото ако фирмата в която те пуснат няма работа - те пращат да си почиваш и това може да продължи дори и две седмици. Team Support има подготвени договори в които се задължава да ти намери работа минимум за 1 час на седмица - ти си направи сметкаколко ще изкараш с 6.4 паунда.
Отдържат ти за всичко за което могат: за чаршафи, за обработка на докменти, за наем , транспорт, вилици и т.н.т.
И това е независимо от това че ти може вече да си ги платил тези работи. Докато се разбереш с тях докато ги оправят нещата и минават три месеца. През това време естествено нямаш пари, а аванса който са ти обещали и закойто също ти отдържат такса, го чакаш вече месец и полoвина.
Банковия акаунт, който няма нищо общо с истинския, го чакаш около месец, после още 2-3 може да почакаш да ти дадат пин кода и проблема е в Team Support, каквото и да се обясняват. през това време може и да са ти привели някой от авансите които си поискал или 50 паунда които са всъщност 47, но ти няма как да си ги вземеш защото вече трети месец нямаш ПИН.
Да не говорим, че няма да имате никакво съдействие за узаконяване на правото си наработа, а това е важно тук защото работата която ти осигуряват е полу легална.
Изобщо НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ФИРМАТА TEAM SUPPORT НАДЯВАМ СЕ ДА МЕ ПОСЛУШАТЕ ЗАЩОТО СЪС СЪЩАТА ПОЛЗА МОЖЕТЕ ДА ДОЙДЕТЕ САМОСИНДИКАЛНО В UK И ДА СИ ТЪРСИТЕ РАБОТА СТИГА ДА ИМАТЕ ПАРИ ЗА РАЗХОДИ ЗА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ.


Тагове:   склад,   job,   DHL,   работа,   uk,   Store,   team support,   work uk,   self employer,   order picker,   warehouse,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bilbotor
Категория: Новини
Прочетен: 33503
Постинги: 6
Коментари: 8
Гласове: 16
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930